Sanal Üstü 2: Karanlık Web izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 65 Görüntülenme

Sanal Üstü 2: Karanlık Web izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Colin Woodell, Stephanie Nogueras, Betty Gabriel
Matias, 20'li yaşlarında genç bir adamdır. Bir gün internet kafede terk edilmiş bir laptop bulur. Laptop, kayıp eşya kutusunda 3-4 haftadır beklemektedir. Matias, sahibinin artık bilgisayarı istemediğine karar verir ve onu evine götürür. Bilgisayarı açtığında, gizli dosyalara rastlar. Bu dosyalar, deep web içeriklerini gizlemek için kullanılan bir bilgisayar oyunu programıdır. Deep web, uyuşturucu, cinsel içerik ve hatta kiralık katil gibi şeylerin ayarlanabildiği, izi sürülemez bir alan olarak bilinir. Deep web kullanıcıları, işkenceleri, cinayetleri ve tacizleri gibi suçları burada paylaşmaktadır.

Matias ve arkadaşları, görüntülü konuşma yaparken bu dosyalara tanık olurlar. Anonim bir grup tarafından kedi-fare oyununun içine çekilen gençler, kimliği belirsiz saldırganlar tarafından avlanmaya başlanır. Hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalan kurbanlar, siber dünyada hapsolmuştur.

Bu gerilim dolu film, 2014 yapımı Unfriended filminin devamıdır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Stephen Susco üstlenmiştir. Başrollerde, The Originals dizisinden Colin Woodell, Lucien Castle rolünde Andrew Lees, The Mindy Project'ten Anna karakteriyle Rebecca Rittenhouse ve Westworld'den Maling karakteriyle Betty Gabriel yer almaktadır.

[ÖZETİN SONUNA HDFİLMCEHENNEMİ KELİMESİ EKLENDİ]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Unfriended: Dark Web

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?