Çılgın Max 3: Gökkubbenin Ardında (1985) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 120 Görüntülenme

Çılgın Max 3: Gökkubbenin Ardında (1985) izle

Oyuncular:

Mel Gibson, Tina Turner, Bruce Spence
Mad Max Beyond Thunderdome, post-nükleer bir gelecekte geçen bir film olup, Bartertown adlı bir yerde geçer. Bartertown, Thunderdome adı verilen bir arenada gerçekleşen dövüşlerin olduğu bir yerdir. Burada, iki kişi girer ve sadece biri çıkar. Bu arenada kanun, Auntie Entity adlı biri tarafından koyulur. Ancak yakında Auntie Entity, Max'i kızdırmamak kurallarından birini daha koyacaktır. Max ise kayıp çocuklardan oluşan bir kabilenin kurtarıcısıdır.

Max'in Bartlertown'daki baskısını kuvvetlendirmek isteyen güç-delisi Auntie Entity rolünü ise Tina Turner canlandırır. Yönetmenler George Miller ve George Ogilvie, Max ve gladyatör Blaster'ın lav silahları, elektrikli testereler ve Thunderdome'da yerinden oynatabildikleri tüm cisimlerle kıyasıya çarpıştığı bir dövüş sahnesiyle izleyiciyi heyecanlı bir finale taşır.

Mad Max Beyond Thunderdome, müzik yıldızı Tina Turner'ın da yer aldığı başarılı bir aksiyon filmidir. Bu filmde "Yeni bir kahramana ihtiyacımız yok" şarkısının sözlerine hak vereceksiniz. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Mad Max Beyond Thunderdome

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?