Katil Doğanlar (1994) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 149 Görüntülenme

Katil Doğanlar (1994) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Woody Harrelson, Juliette Lewis, Tom Sizemore
Quentin Tarantino'nun senaryosunu yazdığı, fakat aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle yönetmenlik görevini Oliver Stone'un üstlendiği bir filmde Mickey ve Mallory adında iki aşık karakter bulunmaktadır. Bu çift, birbirlerini derinden seven fakat doğuştan katil olan insanlardır. Onlar için öldürmek, bir tür duyguyla hissetmek anlamına gelir. Ancak 90'ların medya dünyası giderek çığırından çıkar ve Mickey ile Mallory'yi kahraman olarak göstermekte hiç tereddüt etmez. Bu nedenle, bu iki doğuştan katil yolculukları boyunca peşlerinde onlarca ölü bırakarak ilerler.

Yakalandıklarında, medya yine kurtarıcı olarak çıkar karşılarına. Ancak bu sefer, Mickey ile Mallory'nin gerçek yüzünü göstermek yerine, onları bir kez daha kahramanlaştırır. Bu durum, toplumda büyük bir karışıklığa neden olur ve insanlar, bu kanunsuz çiftin peşine düşer. Mickey ve Mallory ise adeta birer efsane haline gelir.

Bu film, gerçeklerin manipülasyonuyla dolu bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatır. İnsanların doğalarına aykırı olan bir şeyi nasıl kahramanlaştırabileceğini ve nasıl yanlış bir şekilde yüceltebileceğini gözler önüne serer. Mickey ile Mallory'nin hikayesi, izleyiciyi gerçeklikle yüzleşmeye ve medyanın gücünü sorgulamaya çağırır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Natural Born Killers

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?