Superman (1978) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 314 Görüntülenme

Superman (1978) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Christopher Reeve, Margot Kidder, Gene Hackman
Dünyanın yok oluşuna sadece bir bebek kurtuluş umudu olabilir. Krypton gezegeninin son nefeslerini verdiği bir anda, bebek kapsülüyle uzaya gönderilir ve nihayetinde küçük bir Kansas kasabasına düşer. Kent çifti, yaşlı ve çocuksuz olmalarına rağmen, kapsülü bulur ve içindeki bebeği evlatlık olarak kabul eder. Clark adını verdikleri çocuk, zamanla inanılmaz güçlere sahip olduğunu keşfeder ve onu kendi çocukları gibi severler.

Clark, büyüyüp güçlerini kontrol etmeyi öğrendikten sonra, Metropolis'e taşınır ve bir gazetede çalışmaya başlar. Bu şekilde süper kimliğini gizleyebilir ve dünyayı korumaya devam edebilir. Ancak kısa süre sonra, kötü niyetli Lex Luthor ile mücadele etmek zorunda kalır.

Superman olarak bilinen Clark, gerçeği, adaleti ve dünyayı korumak için amansız bir mücadeleye girer. Zorlu görevlerinde, insanlık için savaşırken, süper güçlerini kullanır ve dünya için bir umut olur.

Bu epik hikaye, Superman'in insanlığa olan sadakatini ve onu koruma görevini yerine getirme kararlılığını anlatıyor. Adaletin sembolü olarak, dünya için her türlü tehdide karşı durur ve insanları güvende tutar.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Superman

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?