Madagaskar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 157 Görüntülenme

Madagaskar izle

Oyuncular:

Chris Rock, Ben Stiller, David Schwimmer
New York'ta Central Park hayvanat bahçesinde yaşayan Alex adlı aslan, en yakın arkadaşları Zebra Marty, Zürafa Melman ve Su Aygırı Gloria ile mutlu bir yaşam sürmektedir. Hayvanat bahçesinde esaret altında olsalar da, lezzetli yemekler yemeleri bu durumu göz ardı etmelerini sağlamaktadır.

Zebra Marty, dört arkadaşın en meraklısıdır. Hayvanat bahçesi dışındaki dünyayı ve neleri kaçırdığını öğrenmek istemektedir. Bir gün merakı ağır basar ve penguenlerin yardımıyla hayvanat bahçesinden kaçar. Ancak niyeti, sabah olmadan geri dönmektir.

Alex, Melman ve Gloria, Marty'nin kaçtığını geceyarısı fark ederler. Arkadaşları için endişelenirler ve yapabilecekleri tek şeyin hayvanat bahçesinin dışına çıkıp Marty'yi bulmak olduğuna karar verirler.

New York gibi büyük bir metropolde aslan, zürafa ve su aygırının dolaşması ve metro ile yolculuk yapması dikkat çekicidir. Sonunda Marty'yi Grand Central tren istasyonunda bulmayı başarırlar. Ancak hayvanat bahçesi istikametine giden son treni kaçırarak, gizemli kişilerin eline düşerler. Yakalanıp kafeslere kapatılan dört kahramanımız, bir gemiyle Afrika'ya doğru yol alır. Bilinmeyene doğru bir yolculuk başlamıştır.

Penguenlerin gemiyi batırmasıyla birlikte Alex, Marty, Melman ve Gloria, kendilerini Madagaskar adasının sahillerinde bulurlar. New York'ta büyümüş olan kahramanlarımız için artık vahşi bir ortamda hayatta kal

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Madagascar

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?