Fare Şehri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 269 Görüntülenme

Fare Şehri izle

Oyuncular:

Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen
Londra caddelerinin altında geçen bu yeni komedide, Hugh Jackman tarafından canlandırılan Roddy St. James adlı şımarık sosyete faresinin hikayesi anlatılır. Roddy, Kensington semtindeki lüks apartman dairesinde refah içinde bir hayat sürmektedir. Ancak, Sid adında bir lağım faresi (Shane Richie), mutfak lavabosundan çıkarak düzenini altüst eder. Sid, lüks yaşamın kendisine ait olduğuna karar vermiştir ve Roddy'nin hayatını mahvetmek için elinden geleni yapar.

Roddy, Sid'ten kurtulmak için bir plan yapar. Sid'i kandırarak girdaba dalış yapmaya ikna etmeye çalışır. Böylece davetsiz misafirini tekrar lağımların arasına göndermeyi umar. Ancak Sid, göründüğünden daha zeki olduğunu kanıtlar ve plan ters tepkiır. Roddy, girdaba kapılıp kanalizasyon borularında sürüklenerek kendisini yeraltındaki fareler şehrinde bulur.

Bu komik filmde, Roddy'nin yeni ortamına uyum sağlama çabaları ve Sid ile olan mücadelesi konu ediliyor. Roddy'nin maceraları, izleyicilere eğlenceli ve heyecan dolu bir deneyim sunuyor.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Flushed Away

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?