Çılgın Aptal Aşk izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 114 Görüntülenme

Çılgın Aptal Aşk izle

Oyuncular:

Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore
Kırklı yaşlarda, tutucu bir adam olan Cal Weaver'ın rüya gibi bir hayatı vardır. İyi bir işi, güzel bir evi, harika çocukları ve lise aşkıyla mutlu bir evliliği vardır. Ancak eşi Emily'nin onu aldattığını ve boşanmak istediğini öğrenince hayatı altüst olur.

Cal, günümüzün bekarlar dünyasında flört etmeyi unutmuş birisidir. Boş akşamlarını tek başına somurtarak geçiren bir adamdır. Ta ki yakışıklı ve çapkın Jacob Palmer tarafından himayesine alınıncaya kadar. Jacob, Cal'in eşini unutması ve hayatını yeniden yaşaması için ona yardım etmeye çalışır. Cal'in gözünü yeni seçeneklere açar: Flört etmek, erkeksi içkiler içmek ve daha modern bir stil anlayışı benimsemek.

Cal ve Emily, sevgiyi arayan tek kişiler değillerdir. Cal'in 13 yaşındaki oğlu Robbie, 17 yaşındaki çocuk bakıcısı Jessica'ya aşıktır. Jessica ise Cal'e karşı ilgi duymaktadır. Jacob ise her akşam farklı bir kadınla takılmaktadır, ancak Hannah'ya karşı etkisiz kalmaktadır. Jacob, Hannah'yı bir türlü aklından çıkaramaz çünkü Hannah, onun profesyonelliğini ciddiye almayan ilk kadındır.

Tüm bu karmaşanın ortasında, Cal ve diğer karakterler kendilerini yeniden keşfetmeye ve gerçek aşkı bulmaya çalışır. Aşk, flört, ihanet ve keşif dolu bu komik ve dokunaklı hikaye, her şeyi değiştirecektir.

Not: Bu filmi hdfilmcehennemi'de izleyebilirsiniz.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Crazy, Stupid, Love.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?