Hayvan Bakıcısı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.2 IMDB Puanı 131 Görüntülenme

Hayvan Bakıcısı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb
Hayvanat Bahçesi'ndeki tüm hayvanlar, bakıcıları Griffin'i son derece sevmektedir. Ancak Griffin, hayatında bir kız bulmanın tek yolunun hayvanat bahçesinden ayrılmak olduğuna karar verir. Bu haberle paniğe kapılan hayvanlar, en büyük sırlarını ortaya dökerler: Onlar da insan gibi konuşabilmektedirler. Griffin'in ayrılmasını önlemek için, hayvanlar ona flörtün hayvanlara özgü kurallarını öğretmeye karar verirler.

Bu film, hayvanların insanlar gibi konuşabildiği gizemli dünyayı keşfeden Griffin'in hikayesini anlatıyor. Hayvanların kendilerine özgü flört taktikleriyle tanışan Griffin, hayvanat bahçesinden ayrılmanın belki de bir hata olduğunu düşünmeye başlar. Ancak onun kalbinde yatan gerçek sevgiyi bulabilmesi için, hayvanların ona öğrettikleri kuralları uygulamak zorundadır.

Bu sıcak, eğlenceli ve bir o kadar da romantik film, hayvanların dünyasına bir pencere açarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Griffin'in hayvanlarla kurduğu özel bağ ve onların öğretileri, izleyicileri düşündürerek ve duygulandırarak hayvanların insanlarla olan ilişkisini sorgulatıyor.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Zookeeper

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?