Şanslı Biri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Şanslı Biri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner
Logan, Irak'ta görev yapan bir deniz subayıdır. Bir gün "Sakla" yazan bir kız fotoğrafı bulur. Fotoğraftaki kızın güzelliğine hayran kalırken, birliği saldırıya uğrar. Saldırıdan sağ kurtulan Logan, hayatta kalmayı fotoğrafa borçlu olduğunu düşünür. Fotoğrafın sahibini bulmaya çalışır ancak başarısız olur ve sahibin öldüğünü düşünür.

Amerika'ya döndüğünde, Irak'ta yaşadıklarını unutamaz ve hayata uyum sağlamakta zorlanır. Bir gün fotoğrafı incelerken, arka planda Louisiana'da olduğunu gösteren bir işaret fark eder. Bu işareti takip ederek oraya gider ve kızı bulur.

Kızın adı Beth olduğunu öğrenir. Beth'e neler olduğunu anlatmaya çalışır ancak doğru kelimeleri bulmakta zorlanır. Beth, ailesiyle birlikte köpek evi işleten biridir ve Logan'ın iş ilanına başvurmak için geldiğini düşünür. Logan da iş başvurusu yapıyormuş gibi davranır ancak Beth rahatsız olur. Yine de, Beth'in büyük annesi Logan'a bir şans vermeye karar verir.

Logan, Beth'in oğluyla iyi anlaşır. Kısa bir süre sonra, fotoğrafın sahibinin aslında Beth'in ağabeyi olduğunu fark eder. Ağabeyinin ölümü, Beth'i derinden etkilemiştir. İkili zamanla yakınlaşmaya başlar ve bu durum, Beth'in büyük annesini çok mutlu eder. Ancak Beth'in eski kocası olan şerif, sürekli olarak çocuklarını Beth'ten almakla tehdit eder.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Lucky One

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?