Tehlikeli Tür 2 (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.5 IMDB Puanı 143 Görüntülenme

Tehlikeli Tür 2 (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natasha Henstridge, Michael Madsen, Marg Helgenberger
Senatörün oğlu Patrick Ross, Mars'a ayak basan ilk insan olarak tarihe geçer ve kahraman gibi karşılanır. Ancak, hiç kimsenin bilmediği bir gerçek vardır: Ross, tüm evrende en ölümcül DNA'yı taşımaktadır çünkü uzaylı bir yaratığın DNA'ları onun vücuduna yerleşmiştir.

Kısa süre sonra Ross'un vücudu ve kişiliği değişmeye başlar. Hızla bozulan karakteri, masum kadınları baştan çıkartıp onları hamile bırakarak kötü bir yol izler. Bu kadınlarla birlikte olanlar, sıradan bir geceyle sınırlı kalmaz, daha fazlasını yaşamaya başlarlar.

Ross, Mars yolculuğu sırasında kaptığı virüs sayesinde uzaylı yaratıkların hızla çoğalmasına neden olur ve bir kahraman yerine ölüm makinesine dönüşür. Yaratıkları yok etmekle görevlendirilen suikastçı Prens Lennox ve insan-olmayan yaratıklar yaratan Dr. Laura Baker gibi bir asker, bu duruma son verebilecek tek kişilerdir. Dr. Baker, daha önce Sil adlı bir yaratık yaratmıştır ve şimdi de Eve adında yeni bir yaratığa hayat verir. Eve, Sil'e göre daha fazla yaratık özellikleri taşımaktadır ve insanlığın tek kurtuluş umududur.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Species II

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?