Hız Tutkusu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 111 Görüntülenme

Hız Tutkusu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Aaron Paul, Dominic Cooper, Imogen Poots
Aaron Paul tarafından canlandırılan Tobey Marshall, dürüst ve çalışkan bir adamdır. Ailesine ait olan Marshall Motors adlı oto tamircisinde arkadaşlarıyla birlikte çalışmaktadır. Ancak babasının ölümünden sonra büyük borçlar altında kalmıştır. Hafta sonları, tehlikeli "yer altı oto yarışları" adı verilen yarışlara katılmaktadır ve bu yarışlar Tobey'i adrenalin bağımlısı yapmıştır.

Bir gün Tobey'in zorlu, zengin ve güçlü düşmanı Dino Brewster, ona sadece bir kez alabileceği bir iş teklifiyle gelir. Dino, sınırsız sermayesiyle Tobey'e dünyanın en hızlı Mustang'ini yapmayı teklif eder. Tobey, işini kurtarabileceğini düşünerek bu teklifi kabul eder. Mustang'in yapımı ve satış işlemleri devam ederken Tobey, güzel rakibi Julia Maddon ile bir yarışa hazırlanmaya başlar. Ancak Tobey, Dino'nun ekibiyle ve yakın arkadaşı Little Pete ile hazırlıksız bir yarışa girer. Yarış ölümcül bir hal alır ve Dino, suçu Tobey'in üzerine atarak onu hapse gönderir.

İki yıl sonra Tobey, özgürlüğüne kavuşur ve Dino'dan intikam almaya yemin eder. The De Leon yarışları, ülkenin en büyük ve en zorlu yarışlarından biridir ve Tobey, Dino'yu orada yenmeye karar verir. Ancak The De Leon yarışlarına katılan yarışçı sayısı sınırlıdır ve sadece kazanan büyük miktarda para kazanır. Tobey'nin ise New York'tan San Francisco'ya gitmek için sadece 48 saati

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Need for Speed

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?