Kuzeyliler: Bir Viking Efsanesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.4 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Kuzeyliler: Bir Viking Efsanesi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken
Kral Harald'ın işgal ettiği vatanlarından sürgün edilen Viking beyinin oğlu Asbjorn liderliğindeki bir grup sürgün Viking, diğer Viking yerleşimlerine ulaşmak için güneye doğru yol almaktadır. Ancak bir fırtınaya yakalanarak tekneleri İskoçya açıklarında batmaktadır.

Kıyıya çıkan Vikingler, yeni yerleşimlerine kabul edilebilmek için bir bedel ödemek zorundadır, ancak ellerinde hiçbir şeyleri bulunmamaktadır. Bu sırada düğün hazırlıkları yapılan İskoç Kralı Dunchaid'nın kızı Lady Inghean'ın konvoyuyla karşılaşırlar ve fidye almak amacıyla kızı kaçırırlar. Kral, Karpatlardan gelen ve kendilerini kurtlar olarak adlandıran paralı askerlerini peşlerine salar. Ancak paralı askerlerin amacı kızı geri getirmek değil, onu öldürmektir.

Fidye almayı umarken, bilmedikleri bir ülkede kaçak durumuna düşen sürgün Viking savaşçıları, inzivada yaşayan bir Hristiyan keşişten yardım alırlar. Olaylar, kahramanlık, savaş, inanç, sadakat, ihanet, nefret ve aşk arasında gidip gelerek beklenmedik bir boyut kazanır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Northmen: A Viking Saga

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?