Gece uçuşu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 112 Görüntülenme

Gece uçuşu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox
Lisa Reisert, uçak yolculuklarını sevmeyen bir kadındır ve Miami'ye yapmak zorunda olduğu gece uçuşunda korkunç bir gerçekle yüzleşecektir. Uçak havalanır havalanmaz, yan koltuğunda oturan nazik bir adam olan Jackson, gerçek amacını açıklar. O, zengin bir işadamını öldürmek için görevlendirilmiş gizli bir ajan olduğunu söyler ve Lisa'nın işbirliği yapması gerektiğini belirtir. Aksi takdirde, genç kadının babası bir suikastçi tarafından hemen öldürülecektir. Jackson'ın tek bir telefonu cinayetin gerçekleşmesi için yeterlidir.

10.000 metre yükseklikteki uçağın içinde tuzağa düşen Lisa'nın kaçacak yeri yoktur ve çevreden yardım istemek cesaretini de kaybetmesine sebep olur çünkü babasının hayatı tehlikedir. Zaman hızla ilerlerken, Lisa çaresizlik içinde olası bir cinayeti önlemek ve kendisini rehin alan acımasız kişiyle başa çıkmak için bir çözüm bulmaya çalışır.

Bu film, Lisa'nın hayatını ve babasının hayatını koruma mücadelesini anlatırken, gerilim dolu anlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek. hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Red Eye

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?