Avanak Ajan: Uluslararası Gizem Adamı (1997) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7 IMDB Puanı 123 Görüntülenme

Avanak Ajan: Uluslararası Gizem Adamı (1997) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mike Myers, Elizabeth Hurley, Michael York
1967 yılında Londra'da geçen bu hikayede, Austin Powers adında bir moda fotoğrafçısı ve aynı zamanda gizli bir ajan olan bir karakterin maceraları anlatılır. Gündüzleri modaya olan tutkusuyla fotoğraf çeken Powers, geceleri ise uluslararası bir ajan olarak görev yapmaktadır. Ancak, kötü niyetli biri olan Dr. Evil'ı yakalamak üzereyken, bu suçlu kendini dondurup ortadan kaybolur. Powers ise Evil'ın tekrar ortaya çıkacağı günü beklemek için aynı şekilde kendini dondurmaya karar verir.

Tam 30 yıl sonra, İngiliz hükümeti tarafından dondurucudan çıkarılan Austin Powers, Dr. Evil'ın şüpheli bir şirket olan Virtucon ile geri döndüğünü öğrenir. Dr. Evil, BM'den fidye talep etmeyi planlamaktadır. Bu noktada, ikili arasında büyük bir mücadele başlar.

Bu film, eğlenceli ve aksiyon dolu bir şekilde, Austin Powers'ın Dr. Evil'ı durdurma çabasını anlatmaktadır. Komik olaylar, zekice planlar ve unutulmaz karakterlerle dolu olan bu macera, seyirciyi kahkahalara boğarken aynı zamanda gerilimi de yükseltmektedir.

Sonuç olarak, Austin Powers'ın Dr. Evil ile olan mücadelesi, heyecan ve mizah dolu bir şekilde izleyiciye sunulmaktadır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Austin Powers: International Man of Mystery

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?