Fire Down Below (1997) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.1 IMDB Puanı 102 Görüntülenme

Fire Down Below (1997) izle

Oyuncular:

Steven Seagal, Kris Kristofferson, Marg Helgenberger
Jack Taggert, devlet adına çalışan bir ajan olarak görev yapmaktadır. Bir gün, iş arkadaşı şüpheli bir şekilde öldürülür ve Jack, intikam almak için harekete geçer. İpuçları onu Kentucky'deki Jackson kasabasına yönlendirir. Ancak burada, doğasıyla büyüleyici olan kasabada tuhaf olaylar yaşanmaktadır.

Kasabanın zenginlerinden biri olan Orin, zehirli atıkların bölgeye boşaltılmasına yardımcı olmuş ve karşılığında büyük paralar kazanmıştır. Ancak bu durum, kasabalılar arasında korku yaratmış ve insanlar olan bitene göz yummuştur. Terkedilmiş maden ocaklarına depolanan zehirli maddeler, Jackson kasabasını harabeye çevirmek üzeredir.

Jack Taggert, çevre felaketini önlemek için görevlendirilir. Amacı, toprağın kirletilmesinden sorumlu olanları ortaya çıkarmaktır. Jack, bu tehlikeli görev için yola çıkar ve Jackson kasabasında büyük bir mücadeleye girişir.

Bu film, zehirli atıkların ve çevre felaketinin önemini vurgulayan bir hikayeyi anlatmaktadır. Jack Taggert'in cesur ve kararlı mücadelesi, izleyicileri etkileyecek ve düşündürecek bir deneyim sunmaktadır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Fire Down Below

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?