Beyaz Diş (1991) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı 120 Görüntülenme

Beyaz Diş (1991) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ethan Hawke, Klaus Maria Brandauer, Jed
1991 yapımı "White Fang", Amerikalı yazar Jack London'ın ünlü eserinden uyarlanmıştır. Yönetmenliğini 1946 doğumlu Amerikalı yönetmen ve aktör Randal Kleiser üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda Seymour Cassel, iki kez Oscar'a aday gösterilen Ethan Hawke, Klaus Maria Brandauer, James Remar, Susan Hogan ve Bill Moseley yer almaktadır.

Hikaye, babasının keşfettiği altın madenini bulmak için Yukon'a gelen Jack'in etrafında dönmektedir. Şehirde büyüyen Jack, zorlu doğa koşullarına alışık olmasa da bu hayata uyum sağlayabileceğine inanmaktadır. Babasının mektubunu yanına alarak eski bir arkadaşı olan Alex Larson'u bulur ve ona madene gitmesi için yalvarır. Yaşlı Alex, madende altın olmadığına inanır ve genç çocuğu bu tehlikeli yolculuğa götürmek istemez. Ancak Jack'in ısrarı sonucunda Alex, onu madene götürmeyi kabul eder.

Ancak yolda yaşanan problemler planlarını altüst eder ve Alex ile Jack, şehir merkezine dönmek zorunda kalır. Tesadüfen tekrar karşılaşırlar ve Alex, bu sefer Jack'i madene götürmek için razı olur. Bu sırada ormanda tuzağa düşmüş bir kırma yavru bulurlar. Beyaz Diş adını verdikleri bu hayvan, kurt ve köpek karışımıdır. Ticaret yapan bir grup insan tarafından sahiplenilir ve bu yavru Jack'i derinden etkiler.

Jack, Beyaz Diş'i düşüncelerinden çıkaramaz ve onun sayesinde dostluğu, güveni ve sevgiyi keşfeder. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    White Fang

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?