Bulutların üzerinde izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 67 Görüntülenme

Bulutların üzerinde izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Charlize Theron, Stuart Townsend, Penélope Cruz
1930'lu ve 40'lı yıllarda geçen bu hikayede Guy, Cambridge'de burslu bir öğrenci olan genç bir İrlandalıdır. Bir gün odasına aniden giren Gilda adında yarı Amerikalı yarı Fransız bir genç kıza aşık olur.

Gilda, zengin bir ailenin kızıdır ve lüks hayatını sürdürmektedir. Guy ve Gilda arasında başlayan bu aşk, yıllar boyunca sürecek ve bazılarının kaderini belirleyecektir. Okul bittikten sonra Guy ve Gilda, İspanyol göçmeni arkadaşları Mia ile Paris'te aynı evi paylaşmaya başlarlar. Ancak 2. Dünya Savaşı yaklaşmaktadır ve Gilda'nın hayal ettiği yaşamın gerçekleşmesi mümkün olmayacaktır.

Guy ve Mia, faşizme karşı savaşmak için direnişe katılmaya karar verirler ve Gilda'yı geride bırakıp giderler. Savaş sırasında Mia ölür ve Guy, Gilda ile görüşemez. Bu nedenle İngiltere'ye döner. Bir süre sonra İngiliz istihbarat görevlisi olarak tekrar Paris'e giden Guy, Gilda'yı Alman subaylarla görür. Gilda vatan hainliği yolunda ilerlerken, Guy için zafer gerçekten yakın mıdır?

Bu film, savaş yıllarında insan psikolojisinin getirdiği yıkımlar üzerine etkileyici bir çalışmadır. Ayrıca, Charlize Theron'un Canavar filminden sonra farklı bir karakterde izlenebileceği bir fırsat sunmaktadır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Head in the Clouds

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?