Collinwood’a Hoş Geldiniz izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 109 Görüntülenme

Collinwood’a Hoş Geldiniz izle

Oyuncular:

George Clooney, Sam Rockwell, William H. Macy
Cosimo, sıradan bir hırsızdır ve bir gün yakalanarak hapse düşer. Hapishanede, ömür boyu hapse mahkum olmuş bir suçluyla tanışır ve onun harika bir hırsızlık planından haberdar olur. Bu plan, Cosimo'nun bütün hayatını değiştirecek kadar büyüleyicidir ve derhal hapisten çıkmak için bir yol aramaya başlar.

Cosimo, kızarkadaşı Rosalind'den yardım istemek için harekete geçer. Dışarıda, suçunu üstlenecek birini bulmasını rica eder. Ancak, kimse bu suçu üzerine almak istemez. Yine de, herkesin aklında suçu kabullenebileceğini düşündüğü bir isim vardır. Cosimo, bu ismi bulmayı umut eder.

Cosimo'nun planı gerçekleştirebilmesi için hapisten çıkması gerekmektedir. Rosalind, ona yardım etmek için elinden geleni yapar ve bir çözüm bulmaya çalışır. Ancak, her şey planladığı gibi gitmez ve Cosimo'nun hapisten kaçması zorlaşır.

Cosimo'nun macerası, hırsızlık operasyonunu gerçekleştirebilmesi için verdiği mücadelelerle doludur. Ancak, kendisini destekleyen bir sevgilisi ve inanılmaz bir planı vardır. Cosimo, umutsuzluğa kapılmadan ve kararlılıkla ilerleyerek, özgürlüğüne kavuşmak için her şeyi riske atar.

Bu sıradışı hırsızlık operasyonunun sonucunu merak ediyor musunuz? O zaman hdfilmcehennemi'nde bu heyecan dolu filmi izleyebilirsiniz.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Welcome to Collinwood

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?