Çılgınlığın ötesinde (1994) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.1 IMDB Puanı 135 Görüntülenme

Çılgınlığın ötesinde (1994) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sam Neill, Jürgen Prochnow, Julie Carmen
John Trent, sıkıcı işinden biraz para kazanmaktan başka derdi olmayan bir sigorta müfettişidir. Ancak bir gün, ünlü korku yazarı Sutter Cane'in ortadan kaybolmasıyla hayatı tamamen değişir. Sutter Cane'in tek kopyası olan "Mutlak Korku" adlı romanıyla birlikte ortadan kaybolması, John'un işini biraz daha heyecanlı hale getirir.

John, ipuçlarını takip ederek kendini esrarengiz bir kasaba olan Hobb'un Sonu'nda bulur. Bu kasaba, Sutter Cane'in kitaplarına ilham olan yerdir ve burada ters giden bir şeyler olduğunu fark eder. Yazarın kitaplarını okuyan herkes, birbirlerini öldürüp canavara dönüşmektedir. Korku yazarının hayranları, yazarın etkisiyle gerçeklik ile kurgu arasındaki sınırları bulanıklaştırmıştır.

John, bu korkunç katillik hikayesini çözmek için mücadele eder. Ancak kendisi de karanlık güçler tarafından etkilenmeye başlar ve gerçeklik ile kurgu arasında gidip gelmeye başlar. Bu durum onun akıl sağlığını tehdit etmeye başlar.

John Carpenter'ın 1990'larda çektiği en iyi filmlerden biri olan In the Mouth of Madness, korku ve gerilim dolu bir hikayeyi anlatmaktadır. Sam Neill'in başrolünde olduğu bu film, izleyicilere korku dolu bir deneyim sunmaktadır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    In the Mouth of Madness

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?