Dogville izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8 IMDB Puanı 95 Görüntülenme

Dogville izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Nicole Kidman, Paul Bettany, Lauren Bacall
1930'ların Amerika'sında, kaçtığı mafyadan saklanan güzel bir kadın olan Grace, barınmak için Colorado'daki Dogville adlı küçük bir kasabaya sığınır. Kasabada yaşayan Tom, bir gece silah sesleri duyar ve Gangsterlerden kaçan Grace'le tanışır. Tom, Grace'in saklanması için kasabalılarla konuşur. Grace, kasabalılarla tanışır ve onu tanımak için iki hafta süre verilir.

Kasaba halkı, geçmişinden kaçan bu güzel kadına hızla bağlanır ve onun için üzülür. Ancak Dogville'de geçirdiği güzel günlerin ardından her şey değişmeye başlar. Kadının varlığı, kasaba halkı için büyük bir tehdit oluşturur ve kasaba sakinleri bu tehlikeye karşı temkinli davranmak zorunda kalır. Grace, zamanla bu kasabanın karanlık yüzünü keşfedecektir.

Kıpırtısız bir hayat süren Dogville halkının hayatı, kasabaya gelen bir kadınla birlikte hızla değişir. Grace adlı kadın, bu küçük coğrafyaya sığmayacak kadar tehlikeli biridir. Grace'in kasabada yaşamak için aldığı onaydan sonra yaşananlar ise ibret vericidir. Başlangıçta kadına ve yeni duruma karşı çekingen olan halk, aldıkları riskin de verdiği cesaretle Grace'den sonu gelmeyen isteklerde bulunmaya başlar. Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Dogville

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?