Dünya ticaret merkezi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 85 Görüntülenme

Dünya ticaret merkezi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Nicolas Cage, Michael Peña, Maria Bello
Polis arkadaşlarıyla birlikte Manhattan'da devriye gezen John McLoughlin, beklenmedik olaylarla dolu bir gün geçireceğini tahmin etmez. Dünya ticaret merkezine yapılan saldırının ardından olay yerine ulaşan ilk ekipte bulunan McLoughlin ve Jimeno, içeri girer. Ancak kulelerin çökmesiyle birlikte enkazın altında mahsur kalırlar. McLoughlin ve Jimeno, mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarırlar. Ancak çöken kulelerin enkazının altında, 6,5 metre derinlikte beton ve metal yığınları arasında sıkışıp kalmışlardır. Birbirlerini görememelerine rağmen, enkazdan gelen sesler sayesinde diğerlerinin de hayatta olduğunu anlarlar.

Sonraki 12 saat boyunca McLoughlin ve Jimeno, birbirlerine ailelerini, polis örgütündeki hayatlarını, umutlarını ve hayal kırıklıklarını anlatarak hayata tutunmaya çalışırlar. Bu süre zarfında, hayatta kalmak için inanılmaz bir mücadele verirler. Ne olacağı bilinmeyen bir geleceğe karşı umutlarını korumaya çalışırken, birbirlerine destek olurlar ve güçlerini birleştirirler.

Bu film, insanın inanılmaz dayanıklılığını ve umut dolu ruhunu anlatıyor. McLoughlin ve Jimeno'nun gerçek yaşam hikayesinden uyarlanan bu film, olayın etkilerini ve insanların hayatta kalma mücadelesini etkileyici bir şekilde yansıtıyor.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    World Trade Center

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?