Geleceğin Dünyası (1976) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 100 Görüntülenme

Geleceğin Dünyası (1976) izle

Oyuncular:

Peter Fonda, Blythe Danner, Arthur Hill
1973 yapımı Westworld filminin devamı niteliğindeki film, zengin tatilciler için tasarlanan eğlence parkında yaşanan olayların üzerinden bir süre geçtikten sonra başlar. Bu parkta, ziyaretçilerin hayallerini gerçeğe dönüştüren Roma, Ortaçağ ve vahşi batı dünyaları simüle edilmiştir. Ancak, parktaki robotlar kontrol dışı davranmış ve ziyaretçileri öldürmüşlerdir.

Bir süre sonra park yönetimi, kontrol sistemini geliştirerek parkı tekrar açmaya karar verir. Bu sırada muhabirler Tracy ve Chuck, gizemli birinden Futureworld isimli yeni park hakkında ilginç bilgiler alırlar. Ancak bu kişi, ne bildiğini anlatmadan öldürülür. Tracy ve Chuck, adamın neyi keşfettiğini öğrenmek için Futureworld'ü ziyaret ederler.

Bu film, Westworld'ün devamı niteliğinde olup, zengin tatilciler için tasarlanmış bir eğlence parkında yaşanan olayları konu almaktadır. Tracy ve Chuck, gizemli bir mesaj alarak Futureworld adındaki yeni park hakkında ilginç şeyler öğrenirler. Ancak, bu bilgilere ulaşmak için parkı ziyaret etmeleri gerekmektedir. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Futureworld

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?