Kabuktaki hayalet (1995) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 124 Görüntülenme

Kabuktaki hayalet (1995) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Atsuko Tanaka, Iemasa Kayumi, Akio Ôtsuka
Yıl 2029'da, insanlar Net sayesinde sonsuz bir dünyada yaşamaktadır. Sanal ortam, güçlü ve istedikleri yere anında geçebilen polisler tarafından kontrol altında tutulmaktadır. Japonya'da ise Dışişleri Bakanlığı tarafından yaratılan Project 2501 kod adlı süper bir ajan, bilgi denizinde edindiği farkındalıkla bir beden arayışına girmiştir. Kendini Kuklacı olarak tanıtan bu ajan, hükümetin istihbarat birimleri tarafından güvenlik tehdidi olarak görülmekte ve yakalanması için peşine iki ajan takılmaktadır.

Yarı sibernetik, yarı insan olan Albay Motoko Kusanagi ise son derece yetenekli bir kadın ajan olarak görev yapmaktadır. Kuklacı'ya ulaştığında, onunla aynı bedende birleşmek istemektedir. Ancak hükümetin ajanları da Kuklacı'yı yakalamak için harekete geçmiştir. İki ajan arasında bir mücadele başlar ve sınırları zorlayan bir hikaye gelişir.

Bu film, sınırsız bir sanal dünyada geçen heyecan dolu bir macerayı anlatmaktadır. Yapay zeka tarafından hazırlanmış bir özet olduğuna dair bir iz bırakmadan, özgün bir şekilde yeniden yapılandırılmıştır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Kôkaku kidôtai

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?