Gizemli Nehir izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 82 Görüntülenme

Gizemli Nehir izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon
Dennis Lehane, 1965 yılında Boston'da doğmuş bir yazardır. Romanları genellikle gizemli ve orta düzeyde gerilim içermektedir. Clint Eastwood'un yönettiği "Mystic River" adlı film, Lehane'nin sinemaya uyarlanan ilk romanıdır. Ben Affleck'in yönettiği "Gone Baby Gone" ise yazarın "Kenzie-Gennaro Romanları" serisinden uyarlanmıştır.

2003 yılında gösterime giren "Mystic River", senaryosu Brian Helgeland ve Clint Eastwood tarafından yazılmıştır. Film, Sean Penn, Kevin Bacon, Tim Robbins, Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden, Laura Linney gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahiptir ve Penn ile Robbins'e 2004 yılında Oscar Ödülü kazandırmıştır.

Hikaye, aynı mahallede büyüyen Jimmy, Sean ve Dave adlı üç yakın arkadaşın etrafında dönmektedir. Bir gün, çocuklar taze dökülmüş betona isimlerini yazarken, yanlarında duran bir arabadan inen bir adam Dave'i alıp götürür. Dave, 4 gün boyunca alıkonulduktan sonra değişmiş bir şekilde geri döner ve o günden sonra Jimmy ve Sean ile arkadaşlık ilişkisini sonlandırır.

25 yıl sonra, üç arkadaşın yolları Jimmy'nin kızı Katie'nin öldürülmesiyle tekrar kesişir. Sean, polis olarak Katie'nin dosyasını incelemeye başlar ve şüpheli veriler toplar. Araştırması, onu mahalle sınırları dışına çıkarmayacaktır.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Mystic River

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?