Hırsız âşıklar (1966) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 115 Görüntülenme

Hırsız âşıklar (1966) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Audrey Hepburn, Peter O'Toole, Eli Wallach
William Wyler tarafından yönetilen 1966 yapımı "How to Steal a Million" (Hırsız Aşıklar), George Bradshaw'ın hikayesinden uyarlanmış bir suç filmidir. Başrolde Oscar ödüllü Belçika doğumlu aktris Audrey Hepburn bulunmaktadır. Filmde ayrıca, sekiz kez Oscar'a aday gösterilen İrlandalı aktör Peter O'Toole, Hugh Griffith, Eli Wallach ve Charles Boyer gibi isimler de yer almaktadır.

Filmde, zengin ve yaşlı bir adam olan Bonnet, kızı Nicole ile birlikte yaşamaktadır. Bonnet, her şeyi akılcı ve mantıklı bir şekilde düşünür ve her kuruşun hesabını yapar. Ancak Bonnet'in servetini taklitçilikle kazandığı ortaya çıkar. Ünlü ressamların eserlerini taklit ederek büyük paralar kazanan Bonnet, bir gün 1 milyon dolar değerindeki bir eseri sergilemek için müzeye vermek istediğini açıklar.

Nicole, babasının bu hareketini sorgulamaktadır ve onun hakkında sahtekarlık şüphesi oluşmaması için sahte bir heykel sergilenmesine izin verdiğini söyler. Ancak Nicole, babasının başının derde gireceğinden endişe etmektedir. Bir gece, evlerine giren bir hırsızı suç üstü yakalayan Nicole, olayların gelişmesine neden olur.

"How to Steal a Million" komedi unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir suç filmidir. Bu filmde, taklitçilik yoluyla servetini kazanan Bonnet'in hikayesi anlatılmaktadır. Nicole, babasının yaptığı hırsızlıklara son vermek için mücadele ederken, beklenmedik olaylar yaşanır. Bu film, William Wyler

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    How to Steal a Million

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?