Köstebek (1999) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 138 Görüntülenme

Köstebek (1999) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Russell Crowe, Al Pacino, Christopher Plummer
Güçlü bir sigara şirketinin yönetim kurulu üyeleri, araştırma bölümü başkanı Jeffrey Wigand'ın şirket politikalarıyla aynı fikirde olmadığını fark ettiklerinde onu görevden alır ve şirketten uzaklaştırır. Ancak Jeffrey, şirketin sağlık üzerinde oynadığı oyunları eleştirmekten çekinmez ve bu nedenle birçok engelle karşılaşır. Jeffrey, ailesinin başına gelecekler konusunda uyarılsa da sessiz kalmamaya kararlıdır ve tüm tehditlere rağmen gerçekleri açıklamaktan vazgeçmez.

Araştırmacı gazeteci Lowell Bergman, Amerikan CBS televizyonunda yayınlanan '60 Dakika' adlı programın yapımcısıdır ve Jeffrey'yi programına konuk etmek istemektedir. Ancak kapitalist düzen ve medya dünyasının çıkarları, beklenmedik olaylara yol açar. Bu olaylar, Jeffrey ve Lowell arasında işbirliği yapılmasını gerektirecektir.

Bu film, beklenmedik olaylar ve çıkar çatışmalarıyla dolu bir hikayeyi anlatmaktadır. Yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir izlenim bırakılmadan özgün bir şekilde yeniden yapılandırılmıştır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Insider

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?