Kraliçe izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 60 Görüntülenme

Kraliçe izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell
Son zamanlardaki en şok edici olayın perdesi aralanıyor ve The Queen, bu trajediyle sarsılan güçlü kraliyet duvarlarının ardındaki gerçekleri aydınlatıcı, derinden etkileyici ve dramatik bir dille anlatıyor. Film, Prenses Diana'nın ani ölümüyle sarsılan Kraliyet Ailesi ve İngiliz hükümetinin ne yapacağını bilemez bir halde olduğunu konu alıyor.

Prenses'in ölümünden sonra, İngiltere Kraliçesi Helen Mirren, bir yandan yeni seçilmiş yenilikçi Başbakan Tony Blair Michael Sheen ile bir modernlik çalışmasının içinde bulurken diğer yandan Diana'nın ölümü sonrası tutumunu belirlemek zorunda kalan geleneksel bir lider olarak karşımıza çıkıyor. Ancak İngiliz halkı acı çekiyor ve liderlerinin bu konuda ne yapacaklarını merakla bekliyor.

The Queen, kapsamlı röportajlar, derin araştırmalar, sağduyulu kaynaklar ve gerçek bir hayal gücüyle oluşturulan senaryosuyla yaşayan gücün bir bakış açısı sunuyor. Ayrıca modern dünyanın son muhteşem hükümdarını daha önce hiç görmediğimiz bir şekilde gözler önüne seriyor ve Diana'nın ölümüyle çılgına dönen medya, dönen entrikalar ve insani duygular arasında sıkışmış bir insan olarak karşımıza çıkıyor.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Queen

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?