Kurt adam Londra’da (1981) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 108 Görüntülenme

Kurt adam Londra’da (1981) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

David Naughton, Jenny Agutter, Joe Belcher
David Naughton ve Griffin Dunne adlı iki genç Amerikalı turist, İngiltere'yi otostop yaparak gezmektedir. Ülkede pek çok yeri gördükten sonra, karanlık ve sisli arazilerde bulunan bir köyde konaklamaya karar verirler. Ancak köy halkı onlara pek sıcak davranmaz ve gençler, dışarıda olmanın daha iyi olduğunu düşünerek köyden uzaklaşırlar. Ne yazık ki, bu kararları onları korkunç bir yaratığın saldırısına maruz bırakır. Jack ölürken, David yaralı olarak kurtulmayı başarır.

David, Londra'da bir hastaneye kaldırılır ve bir ay boyunca tedavi görür. Bu süre zarfında iyileşir ve bir hemşire olan Jenny Agutter ile yakınlaşır. David taburcu olduktan sonra Jenny'nin evine yerleşir ve burada rahmetli arkadaşı Jack'in zombi hayaleti tarafından ziyaret edilmeye başlar. Jack, David'in aldığı ısırıklar nedeniyle iki gün içinde kurtadam olacağını iddia eder ve David'den kendisini öldürmesini ister. David, lanetin sona ermesi ve başkalarının zarar görmemesi için bu isteği yerine getirmek zorundadır.

Bu korku dolu hikaye, David'in lanetten kurtulmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Ancak, David'in kendini öldürmesi gerekecek midir yoksa başka bir çözüm mü bulunacaktır?

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    An American Werewolf in London

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?