Kuzenim Vinny (1992) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 114 Görüntülenme

Kuzenim Vinny (1992) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Joe Pesci, Marisa Tomei, Ralph Macchio
Billy Gambini ve Stan Rothenstein, Kaliforniya Üniversitesi'ne gitmek üzere Los Angeles'tan yola çıktı. Bu iki genç, yolculuk boyunca birbirlerine güneydeki kasabalarla ilgili korkunç hikayeler anlattı. Beechum adlı bir kasabada kısa bir alışveriş molası veren gençler, henüz başlarına gelecek olayları bilmiyorlardı.

Kasaba sınırında şerif tarafından durdurulan ve tutuklanan Billy, markette ödeme yapmayı unuttuğu bir konserve için tutuklandığını düşündü ve güneydeki insanlardan duyduğu korku nedeniyle suçlamaları kabul etti. Ancak alışveriş yaptıkları marketin tezgahtarının öldürüldüğü ve marketin soyulduğu ortaya çıktı. Billy ve Stan, avukat tutacak paraları olmadığını fark ettiler. Tek bir çıkış yolu vardı: Billy'nin annesinin bahsettiği avukat olan kuzeni Vinny.

Vincent Gambini, nişanlısı Mona Lisa Vito ile birlikte kasabaya gelerek gençlerin savunmasını üstlendi. Ancak Kuzen Vinny'nin adı duyulmamış bir hukuk fakültesinden mezun olması ve hiç mahkeme deneyimi olmaması sorun yaratıyordu. Karşılarında, ülkenin en prestijli hukuk fakültesinden mezun, deneyimli ve etkili bir savcı ve hakim vardı. Gençlerin durumu, bütün deliller aleyhlerinde gibi görünüyordu ve davayı kaybederlerse ölüm cezası alacaklardı. Durumları umutsuzdu.

HDFilmCehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    My Cousin Vinny

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?