Küçük gün ışığım izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 100 Görüntülenme

Küçük gün ışığım izle

Oyuncular:

Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear
Küçük Gün Işığım, farklı bir anlatım diliyle kalıpları kıran bir Amerikan yol komedisidir. Hem küstahça hiciv içerir hem de derin insani mesajlar taşır. Bu özelliği sayesinde uluslararası festivallerde ve Oscar Ödüllerinde dikkat çekmiştir.

Hoover ailesi, sıcaklığından vazgeçmeyen insanlardır. Baba Richard, umutsuzca iyimser bir konuşmacıdır ve yıllarca başarılı olma hayalini gerçekleştirmek için kendi geliştirdiği bir programı satmaya çalışmıştır. Ancak başarıyı yakalayamamıştır. Anne Sheryl, ailesinin egzantrik sırlarıyla doludur, özellikle erkek kardeşiyle ilgili olanlar... Ve tabii ki genç Hoover'lar... Gözlüklü, biraz tombul ve son derece zeki olan Olive... Miss Little Sunshine adlı bir çocuk güzellik yarışmasını kazanmayı hayal etmektedir. Ağabeyi Dwayne, dünyaya kızgın, Nietzsche hayranı ve savaş pilotu olma hayaliyle yanıp tutuşan bir gençtir... Büyükbaba ise söyleyecek çok sözü olan, tecrübeli ve bağımlılıkları yüzünden başı sürekli belada olan biridir.

Bu aile, bir Volkswagen minibüsüne doluşup en küçük aile üyesinin hayalini gerçekleştirmek için California'ya doğru yola çıkarlar. Üç günlük traji-komik bir yolculuk, sürprizlerle dolu olacak ve aile üyeleri için hayal bile edemeyecekleri bir sonuçla tamamlanacaktır... hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Little Miss Sunshine

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?