Ninja Kaplumbağalar 4: Ölümsüz izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 97 Görüntülenme

Ninja Kaplumbağalar 4: Ölümsüz izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Patrick Stewart, Mako, Chris Evans
New York, garip olaylara sahne olmaktadır. Şehrin her yerinde hızla hareket eden gölgeler, tuhaf yıldız haritaları ve saldırılar düzenleyen yaratıklar, herkesi korkutmaktadır. Bu olayların arkasında, zengin endüstri imparatoru Max Winters'ın parmağı olabilir mi?

Ninja Kaplumbağalar, son maceralarından sonra ayrı yollara sapmışlardır. Leonardo, usta Splinter'ın isteği üzerine dünya turuna çıkmış, ancak geri dönmemiştir. Raphael, geceleri adi suçlularla mücadele eden bir maskeli kahraman haline gelmiştir. Michaelangelo çocuk partilerinde eğlendirici olarak çalışmaya başlamış, Donatello ise teknik destek hattında çalışmaktadır.

Bu sırada, Shredder New York'ta tuhaf olayları fark eder. Max Winters adlı zengin iş adamı, antik çağlardan kalan bir ordunun yeniden canlandırılmasıyla dünyayı ele geçirmeyi planlamaktadır. Üstelik Shredder'ın kaybettiği ustanın izini takip eden Karai ve Foot Klanı da ona destek olmaktadır.

Ninja Kaplumbağalar, kötülere karşı savaşabilmek için eski dostları April ve Casey Jones'un yardımına başvurur. Tek bir güç haline gelerek, Max Winters ve onun planlarına karşı durmak için harekete geçerler.

[HDFilmCehennemi]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    TMNT

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?