The Dead Zone (1983) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 111 Görüntülenme

The Dead Zone (1983) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Christopher Walken, Brooke Adams, Tom Skerritt
Christopher Walken'in canlandırdığı Johnny Smith, korkunç bir araba kazası sonucunda beş yıl boyunca komada kalır. Uyanışında ise geleceği görebilme yeteneğine sahip olduğunu keşfeder. Bu yetenek sayesinde yaşadığı bölgedeki birçok felaketi önleyerek yerel bir kahraman haline gelir. Ancak beş yıl boyunca işini ve nişanlısını kaybetmiş ve artık tek amacının yeni yeteneği ve onun getirdiği sorumluluklar olduğuna inanmıştır.

Smith, yerel bir politikacı olan Greg Stillson ile tanışır. Gelecekte dünyanın sonunu getireceğini gördüğü Stillson karşısında dehşete düşen Johnny, bu adamı durdurmanın kesinlikle gerektiğine karar verir.

David Cronenberg tarafından sinemaya uyarlanan Stephen King'in çok satan romanı "The Dead Zone - Ölüm Bölgesi", önemli oyuncular Christopher Walken, Brooke Adams ve Martin Sheen ile birlikte başarılı bir şekilde beyaz perdeye aktarılmıştır. Film, Avoriaz Film Festivali'nde beş ödül kazanırken, Amerikan Edgar Allan Poe Ödülleri'nde tam yedi dalda aday gösterilmiştir.

"The Dead Zone", "Carrie" ve "Misery" gibi diğer Stephen King uyarlamalarıyla birlikte bugüne kadar yapılmış en iyi uyarlamalardan biridir. [hdfilmcehennemi]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Dead Zone

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?