Freedom Writers izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 115 Görüntülenme

Freedom Writers izle

Oyuncular:

Hilary Swank, Imelda Staunton, Patrick Dempsey
23 yaşındaki idealist genç öğretmen Erin Gruwell, Wilson Lisesi'ne adım atarken içine girdiği yeni dünyayı kucaklamaya hazırdır. Sınıfında, farklı ırklardan ve toplum katmanlarından gelen sorunlu öğrenciler vardır. Hepsi umutsuzluk içindedir ve günü yaşamaktan başka bir beklentileri yoktur.

İlk başta gençlerin durumuna yüzeysel bir şekilde baktığımızda, birbirlerine karşı nefretlerini paylaştıklarını görürüz. Derslere katılmaktan kaçınmaları açıkça ortadadır. Bununla birlikte, Erin onların ilgisini çekebilmek için çeşitli yöntemler denemeye devam eder. Ancak filmin odak noktası, getto gerçeklerinin ortaya çıkmasıyla değişir. Latin bir çete üyesi olan bir öğrencinin tanıklığıyla, ırkçı kökenli çeteler arasındaki çatışmalar ve Erin'in yasakladığı ırkçı karikatür yüzünden sınıfta ateşli tartışmalar başlar.

Öğrenciler, genç öğretmeni dinlemesi için onu zorlarlar. İdealist bakış açısını bir kenara bırakmasını, gençlerin sokaklardaki hayatta kalma hikayelerini dikkate almasını isterler. Erin artık öğrencilerle iletişim kurmaya başlamıştır. Sınıfa müzik ve "Anne Frank'ın Günlüğü" gibi gettonun edebiyatı olarak kabul edilen bir başka tür getirir. Bu basit araçlar sayesinde, hoşgörüsüz ortamın acısını çeken ve kendi topluluklarının dışındaki dünyayla sürekli mücadele eden ö

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Freedom Writers

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?