Rehine izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 108 Görüntülenme

Rehine izle

Oyuncular:

Bruce Willis, Kevin Pollak, Serena Scott Thomas
Los Angeles polis teşkilatında çalışan arabulucu polis Jeff Talley, bir rehine krizi sırasında bir çocuğun ölümüne engel olamamasının ardından büyük bir travma yaşar. İçine düştüğü bu bunalım sonucunda, ailesini geride bırakarak huzur bulabileceği küçük bir kasabaya tayin istemeye karar verir.

Ancak Talley'nin umduğu gibi sakin bir hayatı olmayacaktır. Kasabaya gelen üç genç, bir araba çalmak için plan yaparken işler karışır ve arabanın sahibi olan aileyi rehin almak zorunda kalırlar. Ancak bu aile sıradan bir aile değildir.

Rehin alınan ailenin evinde, New York'un ünlü mafya babalarından Sonny Benza'nın milyonlarca doları bulunmaktadır. Hırsızların lideri Mars, bu paraları almadan kasabadan ayrılmayı düşünmez. Durumu öğrenen Benza ise Talley'in karısını ve kızını rehin alarak kontrolü tamamen ele geçirir. Bu olaylar sonucunda sakin kasaba, Los Angeles'tan bile daha büyük bir kabusa dönüşür.

[Not: Bu film, hdfilmcehennemi tarafından sunulan bir yapay zeka tarafından özgün bir şekilde yeniden yapılandırılmıştır.]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hostage

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?