Saatler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 86 Görüntülenme

Saatler izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Meryl Streep, Nicole Kidman, Julianne Moore
Pulitzer ödüllü Michael Cunningham'ın romanından uyarlanan bu film, farklı dönemlerde yaşayan üç kadının Virginia Woolf ve ünlü kitabı Mrs. Dalloway ile bağlantılı hikayelerini anlatıyor.

İlk kadın, doğal olarak Virginia Woolf'dur. Hastalıklarla dolu zorlu bir yaşam sürdüren Woolf, depresyonla mücadele ederken Mrs. Dalloway'i yazmaktadır. 1949 yılında, hamile bir ev kadını eşine doğum günü partisi hazırlamaktadır ve okuduğu Mrs. Dalloway'i bir türlü bırakamaz...

Son olarak, günümüzde yaşayan başka bir kadın, Aids hastalığına yakalanan eski kocası için bir parti hazırlamaktadır. İkisi arasında, Woolf'un kitabıyla bağlantılı özel bir ilişki vardır.

Virginia Woolf'un etrafında dönen bu ilginç çalışma, 20. yüzyılın en önemli kadın yazarlarından birinin yaşamına odaklanır ve kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film olduğunu kanıtlar.

Mrs. Dalloway romanı, bir kadının tüm yaşamının ipuçlarını içeren tek bir günü anlatır. Bu film, bu olayları Türkçe olarak paragrafsız bir şekilde özgünleştirdiği için hdfilmcehennemi kelimesini kullanarak özetliyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Hours

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?