Tatlı bela izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 84 Görüntülenme

Tatlı bela izle

Oyuncular:

Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin
Parası, işi ve geleceğe dair hiçbir umudu olmayan Erin Brockovich, zor bir durumda bulunmaktadır. Hiç suçu olmadığı bir araba kazasına karışan Erin, birdenbire kendisini daha karmaşık olayların içinde bulur. Seçenekleri tükenen Erin, avukatı Ed Masry'nin (Albert Finney) hukuk bürosunda çalışmak için onu ikna etmeyi başarır.

Ed'in ofisinde çalışırken, gayrimenkul dosyalarında bazı tıbbi kayıtlarla karşılaşır. Kafası karışan Erin, bu kayıtlar arasındaki bağlantıyı sorgulamaya başlar. Ed'i konuyu araştırmaya ikna eden Erin, yöre halkının kullandığı suyun kirli olduğunu ve bu gerçeğin onlardan saklandığını öğrenir. Bu sebeple orada yaşayan insanların ciddi hastalıklara yakalandığını keşfeder.

Parası, işi ve geleceği olmayan Erin Brockovich, kendisini hiç suçlu olmadığı bir araba kazası sonrasında daha da kötü durumda bulur. Hiç seçeneği kalmayan Erin, avukatı Ed Masry'nin (Albert Finney) hukuk bürosunda çalışmak için ikna eder.

Ed'in ofisinde çalışırken, bazı tıbbi kayıtlara rastlar. Bu kayıtlar arasında olan ilişkiyi merak eden Erin, konuyu araştırmak için Ed'i ikna eder. Yöre halkının kullandığı suyun kirli olduğunu ve bu gerçeğin onlardan saklandığını öğrenen Erin, orada yaşayan insanların ciddi hastalıklara yakalandıklarını keşfeder.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Erin Brockovich

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?