Çılgınlar Kraliçesi (1961) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 150 Görüntülenme

Çılgınlar Kraliçesi (1961) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal
Blake Edwards'ın yönetmenliğini üstlendiği 1961 yapımı "Breakfast at Tiffany's" (Fiffany'de Kahvaltı) adlı film, 1963 yılında Türkiye'de vizyona girdi. Truman Capote'nin aynı adı taşıyan kitabından uyarlanan filmde, Oscar Ödüllü aktris Audrey Hepburn ve George Peppard başrolleri paylaşıyor. Patricia Neal ve Buddy Ebsen gibi önemli oyuncular da filmde yer alıyor. İlginç bir not olarak, Capote kitabının film uyarlamasında Marilyn Monroe'nun baş karakteri oynamasını istemiş ancak Monroe filmde yer almayı reddetmiş ve 1962 yılında hayatını kaybetmiştir.

Holly, yalnız yaşayan ve hayatı sadece eğlenceye odaklanmış genç bir kadındır. Erkeklerden aldığı paralarla geçinen ve zengin erkeklerle çıkmayı tercih eden Holly, tesadüfen tanıştığı üst kat komşusu Paul ile tuhaf bir ilişki yaşamaya başlar. Paul, Holly'nin hızlı yaşantısına ayak uydurur ve zamanla yakın arkadaş olurlar.

Ancak Holly'nin sahte bir isimle oynadığı mutluluk oyunu ve isimsiz kedisiyle birlikte, hayatın zorluklarıyla da karşılaşması uzun sürmez.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Breakfast at Tiffany's

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?