Teksas Katliamı (1974) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 95 Görüntülenme

Teksas Katliamı (1974) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Marilyn Burns, Edwin Neal, Allen Danziger
Sally ve kardeşi Franklin, dedelerinin mezarını kontrol etmek için Jerry, Kirk ve Pam'ı da yanlarına alarak yola çıkarlar. Eski çiftlik evini ziyaret etmeye karar verirler. Yolda bir otostopçuyu arabalarına alırlar. Ancak bu yolcu hiç normal değildir, Franklin'in çakısını alıp eğlenmek için elini keser ve Franklin'in kolunu yaralar. Zor bela otostopçuyu karavandan indirerek yolculuğa devam ederler. Eve vardıklarında, beklenmedik bir kabusa sıkışıp kalırlar.

Teksas Katliamı, teen-slasher tarzının öncüleri arasında yer alan bir korku gerilim filmidir. Endüstriyel mezbahacılık, filmin en korkutucu unsurlarından biridir. Film, insan-hayvan kimliklerinin tersine döndüğü, insanların kurban olduğu ve mutfakların mezbahaya dönüştüğü bir dünya yaratır.

Teksas Katliamı, gerçek bir hikayeden esinlenerek yapılmıştır. Ed Gein adlı seri katilin 1950'lerdeki hikayesinden etkilenilerek beyazperdeye uyarlanmıştır. Tobe Hooper'ın yönettiği bu unutulmaz klasik, 2015'te restore edilmiş yeni bir kopya ile yeniden vizyona girmiştir.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Texas Chain Saw Massacre

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?