Umut dalgaları (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 90 Görüntülenme

Umut dalgaları (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sandra Bullock, Harry Connick Jr., Gena Rowlands
Birdee, hayata hep umutla bakmış, gençlik aşkıyla evlenerek mutlu bir aile kurmuş genç bir kadındır. Ancak hayatı aslında bir oyunun parçasıdır. Her şeyi bir anda altüst olur ve dünyası adeta buzdan bir ev gibi eriyip gider. En yakın arkadaşı, onu en çok sevdiği insanla aldatmıştır ve bu gerçeği bir televizyon programında itiraf eder. Birdee'nin hiçbir yere kaçacak yeri yoktur ve doğduğu kasabaya geri döner. Ancak programı herkes izlemiştir ve artık hayatta sığınacak bir yer bulamaz.

Kızını alarak büyüdüğü şehre, annesinin yanına geri döner. Birdee ve kızı için zor günler başlar. Annesi tuhaf bir kadındır ve babası geçirdiği beyin kanaması sonucu hiç kimseyi tanıyamaz hale gelmiştir. Kız kardeşi Hollywood'a gitmiş ve oğlunu da annesine bırakmıştır.

Birdee, insanlardan uzaklaşarak evine kapanır. Bu sırada annesi aracılığıyla tanıştığı Justin ise başarısız bir şekilde başka yerlerde yaşamayı deneyip geri dönen biridir. Her şeyin kötü gittiği bir dönemde Justin, Birdee için yeni bir umut ve güç kaynağı olur.

[Not: Bu özet, yapay zeka tarafından hazırlanmış olmayıp özgünleştirilmiştir.]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hope Floats

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?