Hesaplaşma izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.3 IMDB Puanı 57 Görüntülenme

Hesaplaşma izle

Oyuncular:

Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino
Ben Cahill, New Orleans'da prestijli bir hukuk firmasında genç ve hırslı bir avukattır. Acil servis doktoru olan Charlotte ile evlidir, ancak Charlotte'un düşük yapması, kariyerlerini önceliklendirerek birbirlerinden uzaklaşmalarına neden olur. Ben, daha uzun saatler çalışmaya başlar ve büyük davalar alıp kazandıkça başarılı olur. Ancak bu başarı, Charlotte'dan giderek uzaklaşmasına yol açar.

Ben'in üniversiteden eski kız arkadaşı Emily Hynes, beklenmedik bir şekilde hayatına girer. Emily, ilaç endüstrisinin dev firmalarından birinde çalışmaktadır ve şirketin CEO'suyla ilişki yaşamaktadır. Ancak milyarder erkek arkadaşı tarafından sürekli ihmal edildiği için üzgün ve yalnız hissetmektedir. Emily, Ben'e, ilaç şirketi ve CEO'suna zarar verecek gizli bilgileri vermeyi teklif eder.

Bu dava, hukuk firması için altın bir fırsattır. Ben, kıdemli ortak Charles Abrams'a bu konuyu anlatır. Bu davayı kazanmak, Ben'e firma içinde ortaklık şansı verecektir. Abrams, bu davayı almaya karar verir ve Ben'i kanıtın kaynağı konusunda uyarır.

HDFilmCehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Misconduct

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?