Sharknado 4: The 4th Awakens izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
3.9 IMDB Puanı 89 Görüntülenme

Sharknado 4: The 4th Awakens izle

Oyuncular:

Ian Ziering, Tara Reid, Masiela Lusha
Bir önceki Sharknado saldırısının üzerinden beş yıl geçmiştir ve bu sefer tehlike Günah Şehri'ne doğru yaklaşmaktadır. Tatilcilerin hayatını kabusa çeviren katil burgaçlar geri dönmüştür ve bu kez Las Vegas'ı hedef almışlardır. Ancak, bu kaosu durdurabilecek tek kişi yine orada bulunmaktadır.

Günah Şehri'ni kurtarmak için büyük bir mücadele vermek zorunda olan kahramanımız, önceki saldırılarda yaşadığı deneyimleri kullanarak bu sefer daha da kararlıdır. Las Vegas sokaklarında, gökdelenlerin tepesinde ve hatta kumarhanelerin içinde mücadele ederken, insanların hayatını kurtarmak için her şeyi riske atmaktadır.

Katil burgaçlarla olan savaşı sırasında, kahramanımızın cesareti ve kararlılığı sarsılmaktadır. Ancak, onun içindeki ateş hiç sönmez ve Günah Şehri'ni koruma görevine olan inancıyla mücadeleye devam eder. Şimdi daha fazla şiddet, daha fazla aksiyon ve daha fazla adrenalini bir araya getiren bu savaş, tüm dünyayı etkileyebilecek sonuçlar doğuracaktır.

Günah Şehri'ni kurtarmak için verilen bu epik mücadele, izleyicileri nefes kesen bir maceraya sürükleyecektir. Kahramanımızın cesaretine ve kararlılığına tanık olurken, heyecan dolu anlarla dolu bir serüvene ortak olacaksınız. Sonu gelmez bir yıkımın eşiğindeki Las Vegas'ın kaderi, kahramanımızın ellerindedir.

Bu kez yapay zeka tarafından hazırlanmay

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Sharknado 4: The 4th Awakens

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?