Kara büyü izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 119 Görüntülenme

Kara büyü izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Alison Lohman, Justin Long, Ruth Livier
Los Angeles'ta yaşayan ev kredisi uzmanı Christine Brown, başarılı ve hırslı bir kariyere sahiptir. Yakışıklı sevgilisi Clay Dalton ile mutlu bir ilişkisi vardır ve her şey istediği gibi giderken, esrarengiz bir kadın olan Bayan Ganush'un bankaya gelip konut kredisinin vadesini uzatma talebiyle hayatı değişir.

Christine, kararsızlık yaşar. İçgüdülerine mi yoksa patronunu etkilemeye mi odaklanmalıdır? İkinci seçenek, ikramiye kazanmasını sağlayacaktır. Christine, ikinci seçeneği tercih eder ve Bayan Ganush'u zor durumda bırakarak evden tahliye etme talimatını verir.

Ancak, intikam duygusuyla hareket eden Bayan Ganush, Christine'e Lamia adıyla bilinen güçlü bir büyü yapar. Christine'in hayatı korku dolu bir kabusa dönüşür. Şeytani güçlerin saldırıları ve yanlış anlaşılmalarla dolu ilişkisi sebebiyle, Christine ruhunu kurtarmak için kahin Rham Jas'tan yardım ister. Kahin, Christine'in normal hayatına dönebilmesi için büyüyü tersine çevirecek çılgınca bir süreç başlatır.

Christine, şeytani güçlerin yaklaştığını hissettiğinde ne kadar ileri gideceğine karar vermek zorunda kalır. Ruhunu sonsuz bir lanetten kurtarabilmek için mücadele eder.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Drag Me to Hell

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?