Adult World izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 104 Görüntülenme

Adult World izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Emma Roberts, Evan Peters, John Cusack
Amy Anderson, yeni mezun olduğu kolejden çıkmış bir genç kadındır. Edebiyat dünyasının gelecekteki yıldızı olma hayaliyle şiir bölümünü bitirmiştir. Ancak ailesinin zor durumu nedeniyle hemen bir iş bulmak zorunda kalmıştır. Ne yazık ki, tüm çabaları sonuçsuz kalmıştır. Fakat Amy'nin bir umudu vardır: bir erotik kitap dükkanında çalışmak.

Amy, bu beklenmedik iş fırsatını değerlendirmek için istekli bir şekilde dükkanın kapısını açar. İlk başta tereddütler yaşasa da, zamanla kendini bu sıradışı ortamda rahat hissetmeye başlar. Erotik edebiyata olan ilgisi, onu bu dünyanın içine çeker ve kendi cinselliğini keşfetme yolunda ilerler.

Amy'nin sıradaki yıldız olma hayali ise hala yanmaktadır. Erotik kitap dükkanında çalışırken, kendi şiirlerini de yazmayı sürdürür. Hem edebiyat dünyasında hem de erotik dünyada kendini ifade etmek için çabalayan Amy, içindeki tutkuyu keşfeder ve kendi özgün sesini bulur.

Bu film, bir genç kadının hayallerini gerçekleştirmek için cesaretini ve tutkusunu takip etme hikayesini anlatır. Amy'nin edebiyat dünyasında yıldız olma yolculuğu, erotik kitap dükkanında çalışarak başladığı ancak sonunda gerçekleştirdiği bir serüvendir. İçindeki sanatsal ve cinsel arzuları birleştiren Amy, kendi özgün şiirleriyle dikkatleri üzerine çeker ve adını duyurur.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Adult World

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?