365 Gün izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
3.3 IMDB Puanı 75 Görüntülenme

365 Gün izle

Oyuncular:

Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski
Genç ve yakışıklı Massimo Torricelli, Sicilya Mafya ailesinin bir üyesidir. Babasının öldürülmesi üzerine onun yerine geçen Massimo, adanın en tehlikeli adamı olarak ün yapmıştır. Bir yandan bu tehlikeli dünyada varlığını sürdürürken, diğer yandan genç bir kadın olan Laura ile karşılaşır.

Laura, Verşova'da lüks bir otelde satış direktörü olarak çalışmaktadır. Kariyer hayatında oldukça başarılı olan Laura'nın özel hayatı ise biraz karışıktır. İlişkisi Martin ile sorunlar yaşayan Laura, sevgilisi ve birkaç arkadaşıyla birlikte Sicilya'ya gitmeye karar verir. Ancak bu gezi, Laura'nın hayatının tamamen değişmesine neden olur.

Sicilya'da Massimo ile karşılaşan Laura, adanın en tehlikeli adamı tarafından kaçırılır. Massimo, Laura'nın kendisine aşık olması için ona 365 gün süre verir. Laura, başlangıçta bu duruma karşı dirense de zamanla Massimo'ya karşı duygusal bir bağ geliştirir. Ancak Massimo'nun hayatıyla ilişkili tehlikeler ve Laura'nın geçmişi aralarındaki ilişkiyi zorlaştırmaktadır.

"365 Gün" filmi, Massimo ve Laura'nın yasak aşkını anlatan bir hikayedir. İki farklı dünyanın insanları arasında yaşanan tutkulu bir ilişki, izleyicileri sürükleyici bir maceraya sürüklüyor. Ancak bu aşk dolu serüven, hayatlarını tehlikeye atacak olaylarla doludur.

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    365 dni

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?