Umudunu Kaybetme izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8 IMDB Puanı 95 Görüntülenme

Umudunu Kaybetme izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Will Smith, Thandiwe Newton, Jaden Smith
Chris Gardner (Will Smith), The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme'de, aile babası olarak çabalayan bir adamdır. Maddi zorluklar yüzünden ailesini ayakta tutmak için büyük çaba sarf etmektedir. Ancak beş yaşındaki oğlu Christopher'ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton), bu zorluklar karşısında direncini kaybetmek üzeredir. Sonunda dayanamaz ve istemeye istemeye evi terk eder.

Artık tek başına kalan Chris, daha iyi kazandıran bir iş arayışına girer. Tüm satış becerilerini kullanarak prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur. Ücret almasa da, programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak bu fırsatı kabul eder. Ancak parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet gibi yerlerde kalmak zorunda kalırlar.

Tüm bu zorluklara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder. Oğlunun kendisine duyduğu sevgi ve güveni, karşılaştığı engelleri aşmak için kullanır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Pursuit of Happyness

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?