Ejderhanı Nasıl Eğitirsin izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 163 Görüntülenme

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin izle

Oyuncular:

Jay Baruchel, Gerard Butler, Christopher Mintz-Plasse
Olaylar, kadim tarihten bu yana ejderhalarla mücadele edilen ve ilginç isimlere sahip olan herkesin yaşadığı bir Viking köyünde geçmektedir. Bu köyde, her Viking, bir ejderha ile savaşmak zorundadır ve çocuklar da gelecekteki savaşlara hazırlanmaktadır. Ancak kabilenin korkulan liderinin oğlu olan Hıçkırık, zayıf yapısı nedeniyle köyün ileri gelenleri tarafından dışlanmaktadır.

Hıçkırık, bir gün herkesin görmekten korktuğu "gecenin öfkesi" adlı bir ejderhayı yakalar, ancak onu öldürmeye cesaret edemez. Bu olay, aralarında bir dostluk bağı oluşmasına neden olur ve Hıçkırık, ejderhaları daha iyi anlamaya başlar. Bir gün gecenin öfkesi ile birlikte zaman geçirirken, ejderhaların neden Viking köyüne saldırdığını keşfeder. Köye geri döndüğünde, durumu köy halkına anlatır ve herkes bu sorunun üzerine gitmeye karar verir.

Ancak işler düşündüklerinden daha zorlu ve tehlikelidir. Hıçkırık ve arkadaşları, ejderhaların da yardımıyla gerçek sorunu ortadan kaldırır ve Vikingler ile ejderhalar artık barış içinde bir arada yaşamaya başlar.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    How to Train Your Dragon

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?