13 Kat (1999) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7 IMDB Puanı 121 Görüntülenme

13 Kat (1999) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Craig Bierko, Gretchen Mol, Armin Mueller-Stahl
Bir gökdelenin 13. katındaki ofislerinde buluşan yüksek teknoloji dahisi Douglas Hall ve güzel iş arkadaşı Whitney, en son yazılımlarını gizlice denemektedirler. Douglas, olağanüstü bir sanal ortam simülatöründe 1930'ların Los Angeles'ine giderek macera dolu anlar yaşar. Ancak bir seans sırasında işler ters gitmeye başlar ve Douglas gerçek dünyaya döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaşır: Şirketin kurucusu Hannon Fuller öldürülmüştür ve Douglas, hafızasında delikler olan bir numaralı şüphelidir.

Bu sırada Paris'ten gizemli güzel Jane gelir ve Hannon'un kızı olduğunu iddia eder. Douglas'a da oldukça çekici gelir. Sanal ortam seansları, gizemli olaylar ve günlük hayat arasındaki çizgiler incelendiğinde, Douglas için korkunç bir gerçek ortaya çıkar: En korkunç kabusuyla bile yüzleşmek istemeyeceği bir şey...

Matrix ve eXistenZ gibi filmlerin izlerini taşıyan bu sıra dışı film, film-noir ve bilim kurguyu ustalıkla birleştiriyor. Seyirciyi zihinsel bir yolculuğa çıkarırken, sarsıcı sürprizlerle ödüllendiriyor. Kendine ait küçük ama fanatik bir hayran kitlesi bulunan bu filmi hdfilmcehennemi ile izleyebilirsiniz.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Thirteenth Floor

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?