Ninja’nin intikamı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 112 Görüntülenme

Ninja’nin intikamı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Rain, Rick Yune, Naomie Harris
Ninja Assassin, Raizo adındaki ölümcül bir suikastçinin (Rain) hikayesini anlatıyor. Çocukken, Raizo gizli örgüt Ozunu Klanı tarafından sokaklardan alınıp ölüm makinesi olmak üzere eğitilir. Arkadaşının acımasızca öldürülmesiyle intikam ateşiyle yanıp tutuşan Raizo, örgütten kaçarak ortadan kaybolur. Şimdi intikamını almak için hazırlık yapmaktadır.

Berlin'de, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris), Uzak Doğu'daki bir yeraltı örgütünü birçok siyasi cinayetle bağlayan bir para davasıyla karşılaşır. Amiri Ryan Maslow'un (Ben Miles) emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için gizli dosyaları araştırmaya başlar. Araştırmaları onu hedef haline getirir ve Ozunu Klanı, onu öldürmek için Takeshi'nin (Rick Yune) liderliğinde bir suikast ekibi gönderir.

Raizo, Mika'yı saldırganlardan kurtarır, ancak Klan'ın ikisini de öldürmekten vazgeçmeyeceğini bilmektedir. Raizo ve Mika, Avrupa sokaklarında bir kedi-fare oyununun içinde kendilerini bulurlar ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek ve Ozunu Klanı'nı alt etmek zorundadırlar.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Ninja Assassin

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?