Riddick 3 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 130 Görüntülenme

Riddick 3 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff
2000 yapımı popüler bir bilim kurgu filmi olan "Pitch Black (Derin Karanlık)" ve 2004 yapımı "The Chronicles of Riddick (Riddick Günlükleri)" ile başlayan ve sinema dünyasında büyük bir etki yaratan destanın son bölümünün senaryosunu ve yönetmenliğini yine David Twohy üstleniyor. Filmin başrolünde ise Vin Diesel, galaksideki her ödül avcısı tarafından aranan tehlikeli ve kaçak bir mahkum olan anti-kahraman Riddick karakterini canlandırıyor.

Riddick, ünlü güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmayan bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yaratıklarla savaşırken bulur. Riddick, hayatta kalma şansı için acil durum sinyalini aktive etmeli ve gezegene paralı askerlerin gelmesini sağlamalıdır.

İlk ulaşan gemi, diğerlerinden daha tehlikeli ve acımasız olan paralı askerleri taşırken, ikinci gemi kaptanı ise Riddick'i daha kişisel nedenlerle aramaktadır. Fırtına yaklaşırken, kaptanın avcıları gezegenden ayrılmadan önce Riddick'in başını getirmek zorundadır. Ancak kimse fırtınadan kurtulamayacağını fark ettiğinde, ortaya çıkan zorlu bir mücadele kaçınılmaz hale gelir.

[Not: Bu özgünleştirme yapay zeka tarafından hazırlanmıştır.]

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Riddick

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?