Hayalet Avcıları 2 (1989) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Hayalet Avcıları 2 (1989) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver
1984 yapımı Ghost Busters filminin devamı olan Ghost Busters 2, New York şehrini kötü ruhların istilasından kurtaran ekip olan Ghost Busters'ın hikayesine beş yıl sonra geri dönüş yapıyor. Ancak, hayalet avcılığı yasaklanmış ve kafadarlar farklı işlerde çalışmaktadır. Ray ve Winston çocuklara hokkabazlık yaparken, Egon insan duygularının çevre üzerindeki etkilerini araştırmaktadır. Venkman ise yerel bir televizyonda uydurma bir parapsikoloji programı sunmaktadır.

Dana, Venkman ile bir ilişki yaşamış ve bir çocuk sahibi olmuştur, ancak ayrılmışlardır. Bir gün, müzede restorasyon çalışması yaptığı sırada Karpatyalı Vigo'nun büyülü resmiyle karşılaşır. Vigo, hayata geri dönmek istemektedir ve Dana'nın yardımına ihtiyaç duyar. Ghost Busters tekrar bir araya gelerek şehri ikna etmeye çalışır ve şehir halkının hayatı buna bağlıdır.

1989 yılında gişede başarılı olan Ghost Busters 2, birinci film kadar iyi olmasa da, aynı yönetmen, senaristler ve oyuncu kadrosuyla yapılan bir devam filmi olarak dikkat çekiyor. Bu film, Ghost Busters'ın maceralarını yeniden canlandırıyor ve hdfilmcehennemi kelimesiyle izleyicileri büyülü bir dünyaya davet ediyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Ghostbusters II

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?